Vrijdag 17 juni, de Emmer Haringparty als Nieuw(e)!

EMMEN - De Emmer Haringparty werd juni 2019 voor de laatste keer georganiseerd door JCI Emmen t Suydenvelt. JCI Emmen (voorheen Juniorkamer) is een netwerkorganisatie voor ondernemers. Naast de veiling en het daaraan gekoppelde Goede Doel is de Haringparty ook bij uitstek geschikt om te netwerken. De Emmer Haringparty is daarom ook een erg graag bezocht feest in het zakelijke circuit.


Vrijdag 17 juni is dan eindelijk weer zover!
Roderik Seubers (Restaurant de Gaffel), Harm Bruning (HB Systems) en Martijn Muller (Emmer Vishandel) hebben de Emmer Haringparty overgenomen van JCI Emmen ’t Suydenvelt. Ter aanvulling is Leonie Pluyter (Beau Business Events) bij het team betrokken. Vrijdag 17 juni 2022 gaan deze vier er alles aan doen om Emmen te verrassen met een fantastische nieuwe versie van de vertrouwde EMMER HARINGPARTY.

De vis is geregeld, de locatie (Restaurant de Gaffel) bepaald en de techniek in huis. Naast een hoop gezelligheid, weerzien van bekenden en eten en drinken wordt er traditiegetrouw deze avond een veiling georganiseerd, waarbij een deel van de opbrengst ten goede zal komen aan Stichting Villa Joep.

???????????????????????????????????????????????????????????. ???????????????? 25 ??? 30 ???????????????????????????????????????????????. ??????????????????????????????????. ????????????????????????????????????????????????????????????????????. ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????.

Een ongelofelijk goed doel! Diverse sponsors hebben al een item ter beschikking gesteld voor de veiling, waaronder een maatpak van Albert Herenmode, een luxe messenset van Jan van Peer en een lunch voor 4 personen bij de Groene Lantaarn. En natuurlijk wordt er een vaatje met de moddervette Hollandse Nieuwe haring geveild. Vrijdag 17 juni 2022 vindt de 10e editie van de Emmer Haringparty plaats, van 17.00 tot 22.00 uur bij restaurant de Gaffel in Valthe.

Tickets zijn te koop via de website: https://www.emmerharingparty.nl
Meer informatie, tickets of sponsor worden?
https://www.emmerharingparty.nl
https://www.facebook.com/EmmerHaringparty

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda