Operatie 2000 Landmacht doet ook Emmen aan

EMMEN - De hulptroepen van Radio Veronica en de Koninklijke Landmacht komen in actie tijdens Operatie 200. Samen maken zij van 22 tot en met 25 april Nederland een beetje beter. WSV Emmen heeft de renovatie van het plafond in de kantine op de Meerdijk voor verbetering opgegeven. Pas leuk werd het toen het project uit de vele inzendingen werd uitgekozen.

Bij de WSV Emmen geeft de vlag aan dat ook hier gewerkt wordt door de landmacht



Bij het natuurbad Zandpol werd een rolstoelvriendelijke baan gemaakt(zie ook het fotoboek)


Operatie 200 vechten voor vrede en vreiheid

De hulptroepen van Radio Veronica en De Landmacht komen in actie tijdens Operatie 200. Samen maken zij van 22 tot en met 25 april Nederland een beetje beter. In de afgelopen periode konden luisteraars projecten aanmelden. Er is een selectie gemaakt van 200 projecten waar de hulptroepen mee aan de slag gaan.

De landmacht is in 2014 200 jaar ‘Koninklijk’ en dat wil het krijgsmachtdeel vieren, met de samenleving! De Koninklijke Landmacht grijpt het jubileum aan om het maatschappelijk bewustzijn over de organisatie te vergroten. De landmacht is tenslotte van iedereen. Daarom laat het krijgsmachtdeel de eigen werkzaamheden en oefeningen zoveel mogelijk tussen het publiek plaatsvinden, wordt bijgedragen aan activiteiten van 200 jaar Koninkrijk en worden eigen initiatieven ontplooid.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda