Sanne Hendriksen op de fiets naar Parijs

KLAZIENAVEEN - Wielrenster Sanne Hendriksen uit Klazienaveen is afgelopen zondag samen met acht andere kinderen op de fiets gestapt naar Parijs. Dat doen zij in het kader van de Belkin Tour Challenge for kids die in Utrecht start.

Onder begeleiding van Belkin-wielrenners, gemeente Utrecht en Jeugdsportfonds zal het kids peloton op zaterdag 26 juli finishen op de Champs-Élysées in Parijs. Met de rit wordt geld ingezameld voor het Jeugdsportfonds dat sporten voor kinderen van minder vermogende ouders mogelijk maakt. Deze week fietst zij ongeveer 85 kilometer per dag, met Parijs als einddoel.

Hendriksen is de enige deelneemster uit Drenthe. Zij heeft in de afgelopen tijd tijdens de training tweemaal per week ruim vijftig kilometer afgelegd. Daarbij kreeg zij steun van oud-profrenner Erik Dekker uit Hoogeveen. Na haar finish is ze op zondag 27 juli VIP-gast bij de finish van de Tour de France op de Champs-Élysées. Een dag later gaat zij per bus terug naar Nederland.

Actiepagina
Sanne Hendriksen heeft ook een eigen actiepagina van Belkin. Daarop is te zien dat ze haar streefbedrag van 250 euro aan donaties ruimschoots heeft behaald. Lees meer informatie over de Belkin Tour Challenge for kids via deze link. (Belkin Tour Challenge for kids - Foto: Eigen foto / Belkin)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda