Gezamenlijk project Voedselbank scholen en parochies,

EMMEN - De RK basisscholen In Emmercompascuum en Barger-Compascuum, De Hoeksteen en St Theresia, gaan in de weken voorafgaande aan 4 oktober inde lessen aandacht besteden aan Sint Franciscus en daarbij extra voor zijn zorg voor armen.

Ook krijgen de kinderen les over het werk van de Voedselbank en stichting Jarige Job. Ze zullen voedsel en speelgoed in gaan zamelen de komende weken.
Op 4 oktober is er een gezinsviering in beide parochies. Er zullen dan in beide vieringen één of meer leerkrachten met kinderen komen vertellen wat ze op school hebben gedaan en geleerd.

Ook in de parochies wordt voedsel en speelgoed ingezameld.In Barger Compascuum kunnen mensen houdbaar voedsel en nieuw speelgoed brengen naar de pastorie op:
24 september van 14.00 -15.30 uur,op 1 oktober van 14.30-15.30 uuren voorafgaande aan de viering op 4 oktober (vanaf 18.30 uur).

In Emmer Compascuum kunnen mensen iedere zaterdagmorgen van 10-12 uur houdbaar voedsel en nieuw en bruikbaar speelgoed brengen. In Barger-Compascuum komt op woensdag 8 oktober een vertegenwoordiger van de Voedselbank en iemand van Jarige Job rond 12.00 uur op school om de ingezamelde spullen in ontvangst te nemen.

Contactpersoon: Linda Pepping-Dijck, G W Spitzenstraat 15, 9502 CG Stadskanaal mailadres: lindapepping83@gmail.com

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda