Veel jubilarissen bij de Vogelvrienden Crescendo

EMMER COMPASCUUM - Na enige jaren bijna geen activiteiten te kunnen houden heeft de Vogelvrienden Crescendo gemeend dat het nu wel tijd werd om alle jubilarissen van 2020, 2021 en 2022 te huldigen voor hun jarenlange lidmaatschap van de Nederlandse Bond van Vogelvrienden(NBvV). Voor deze gelegenheid kwam districtsvoorzitter Rene Schonewille zondagmorgen 24 april naar dorpshuis de Foxel in Emmer-Compascuum om de jubilarissen te huldigen met een speldje en een bos bloemen.


Speciale aandacht was er voor Frans Redder die 65 jaar lis is vd NbvV. Frans is jaren lang lid geweest van de vereniging in Barger-Oosterveld en is sinds het opheffen van deze vereniging, enkele jaren geleden, lid geworden bij Crescendo. Frans is vele jaren keurmeester geweest voor kleur en postuurkanaries en heeft gekeurd in binnen en buitenland.


Op de 1e foto de districtsvoorzitter Rene Schonewille(links) en Frans Redder(rechts)

Op deze foto alle jubilarissen. Op de foto ontbreekt Ger Tummers (25) en Johan van Os die onlangs ons ontvallenis (40). Op de foto van links naar rechts met tussen haakjes het aantal jaren dat ze lid zijn van de NbvV. vl.n.r.Willem Hepping(25), Be Vording(50), Hennie Dijck(50), Hildebrand Brongers(25), Tinus de Roo(40), Jo Grummel(40), Frans Redder(65), Ruud Boxem(40), Matti Vogels(25).

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda