Druk programma op zaterdag tijdens Voetbalfestijn Schoonebeek

SCHOONEBEEK- Zaterdag 18 juni staan de feestelijkheden ter gelegenheid van 75 jaar voetbal in Schoonbeek voor al in het teken van een Voetbal Zeskamp Volwassenen en Jeugd met aansluitend om 15.30 uur een wedstrijd Walking Footbal wedstrijd tussen de FC Emmen Oldstars en een selectie Schoonbeek 55 plus en daarna staat vanaf 16.15 uur het duel tussen Oldstars vv Minjak en Oldstars Sc Oranje op het programma.

De middag wordt om 17.15 uur afgesloten met de verkiezing Schoonbeker Vrijwilliger van het jaar en om 17.45 uur een groot Goede Doel Barbecue ten bate van de stichting Isabelle en vanaf 19.00 uur gaat het dak van de feesttent er af met een muzikale afsluiter m.m.v. Erik van Klinker en de Dj’s Giovanni en Rien.

Wie wordt Schoonebeker vrijwilliger van het jaar?
Er zijn bij de organisatie een groot aantal genomineerden aangemeld en die zullen ook allemaal aanwezig zijn. Op het podium zal dan bekend worden gemaakt wie deze eretitel mag ontvangen. De jury bestaat uit Theo Baks (Coevorden), Arjan Loves (Hoogeveen), Gerry Graves(18 dorpen krant), Henk Berends (Nieuw Schoonebeek) en Pascal Schrik, wethouder van Sport in de gemeente Emmen.

Inschrijven voor de Goede Doelen BBQ kan nog
Samen met Slagerij De Pallert is er een lekker BBQ-pakket samengesteld en bestaat uit: Speklap, Hamburger, Saté, BBQ-worst, karbonade, kipfiletlapje. Dit alles wordt compleet gemaakt met diverse salades, stokbrood en sausjes. Bij voorinschrijving betalen volwassenen € 12.—p.p en kinderen tot 14 jaar betalen half geld en kinderen van 0-3 eten gratis mee. Op de dag zelf zijn de kosten € 13.50. Inschrijven kan tot 17juni via www.schoonebeekactie.nl. Op de dag zelf kan men zich opgeven bij de bar in de feesttent. De opbrengst van deze BBQ gaat naar de stichting Isabelle van de familie Toby en Hellen Klingenberg die in het dorp een kinderboerderij willen opzetten.

Expositie 75 jaar voetbal
Tot en met 25 juni kan men ook nog de fotoexpositie 75 jaar voetbal in “De Waag’nschuur worden bezocht. Iedereen is van harte welkom.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda