PROGRAMMA JUBILEUMFEEST 150 jaar O.L.V. ONBEVLEKT ONTVANGEN

ERICA - In het weekeinde van 16, 17 en 18 september vieren we met zâ

We willen samen met de gehele Ericase bevolking deze heugelijke gebeurtenis niet onopgemerkt voorbij laten gaan en hopen u in grote getale te ontmoeten tijdens de geplande plechtigheden en feestelijkheden en hebben daartoe als commissie een programma met voor “elck wat wils” samengesteld.

Vrijdag 16 september
19:00 uur Plechtige Eucharistieviering in de R.K. Kerk met medewerking van het koor St Cecilia. Na afloop feestelijke receptie en opening van de Foto Expositie over 150 jaar kerkelijk leven op Erica voor alle aanwezige tot 22:00 uur.

N.B.: Vervolgens is deze expositie op iedere dag tot en met vrijdag 23 september van 13:00 tot 16:00 uur te bezichtigen. Tijdens de openingsuren zijn er leden van de Historische Kring Erica aanwezig die zo nodig tekst en uitleg geven en de bezoekers een kop koffie of thee serv Groepen worden na aanmelding met uitleg rondgeleid. Toegang: GRATIS Groepen aanmelden: Bij de in de kerk aanwezige HKE Leden.

Zaterdag 17 september
13:30 uur De Scoutinggroep St. Pancratius/Maria Immaculata organiseert voor alle basisschooljeugd uit de regio op een spannende en avontuurlijke
“Vossenjacht” met diverse spelletjes.. Het een en ander wordt op een voor de scouts eigen wijze met “eten en drinken” afgerond. Deelname: GRATIS Aanmelden: Niet nodig, gewoon op tijd bij de RK Kerk zijn.
14.00 uur Ouderenmiddag verzorgd door de Zonnebloem
16:00 uur De kinderen gaan samen een “Tijdcapsule” vullen om te zijner tijd te worden ingemetseld in de fundamenten van het te bouwen Mariakapelletje in het “Pastoorsbos”. De tijdcapsule, een loden koker, wordt gevuld met door de
“Brummelbossertjes” gemaakte tekeningen en opstellen rond het thema “Erica in het Nu”.

Aansluitend:
Stichting “De Mammoet” organiseert een Muziek Festival, voor de oudere jeugd en alle anderen, in “De Kuil” achter de kerk. Laat u met een hapje en een drankje verrassen door de regionale muzikale talenten op dit vrolijke festival en dein tot middernacht mee op de spontane klanken Toegang: GRATIS

Zondag 18 september
10:00 uur Nederlands/Poolse Eucharistieviering voorgegaan door Pastoor Albert Buter, pastor José Lange en Pater Josef Okonek met medewerking van Koor “Believe.”
Na afloop gezellig samenzijn met koffie en gebak.
14:00 uur “Korenmiddag” in de R.K. Kerk met medewerking van o.a. de koren St Caecilia, Believe, Intersection, Het Mannenkoor en enkele solisten waaronder Carina Vinke.
Het een en ander wordt ook nu weer aangekleed met koffie.
Naar verwachting afgelopen rond 16:30 uur Na afloop is er een hapje en een drankje.
Toegang: GRATIS
Officiële afsluiting van de feestelijkheden door de voorzitter van “de Locatieraad”.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda