Eucharistie vanuit de H. Gerardus Majellakerk te Barger-Oosterveld,

BARGER OOSTERVELD - Komende zondag 21 maart a.s. om 10.00 uur, NPO 2 via de KRO-NCRV is de Eucharistie vanuit de H. Gerardus Majellakerk te Barger-Oosterveld, Emmen. Celebrant is pastoor P.J.J. Stiekema, lectrice: mevrouw Sandie de Leeuw, organist: de heer Anton Lukassen met de cantores van het gemengd koor.


Andere parochiële liturgieën van Paastriduüm worden vanuit De Goede Herder Parochie Emmen-Erica via internet voor een breder publiek toegankelijk. We naderen de belangrijkste week van het christelijke geloof.

Palmzondag wordt Jezus’ intocht in Jeruzalem gevierd. Witte Donderdag het Laatste Avondmaal, de instelling van de Eucharistie. Op Goede Vrijdag Jezus’ lijden en dood, wordt hulde gebracht aan Zijn kruis. In de duisternis van zaterdagavond de Paaswake, Licht in duisternis! Zondag het grote feest van Pasen en dat doen we 2e Paasdag nog eens over. Helaas zijn ook in deze liturgieën, door bekende coronamaatregelen, maximaal 30 gelovigen per viering toegestaan. Dankzij Bennie Wolbers (Barger-Oosterveld), wiens camera gebruikt mag worden, en het team van parochiële cameramannen en -vrouwen (afkomstig van alle locaties) worden de genoemde vieringen in onze parochie gefilmd. Alle vier kerklocaties komen in beeld.

U kunt het YouTube kanaal bereiken via de link: https://www.youtube.com/user/mrunknown62.
De link naar de Facebook pagina is: https://www.facebook.com/pastoor.stiekema.7

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda