Vastenwandeling in Weiteveen 21 maart 2015

WEITEVEEN - Dit jaar organiseert de VOM-groep van het samenwerkingsverband Immanuel de Vastenwandeling op de eerste lentedag, zaterdag 21 maart. Het is net als voorgaande jaren een sponsorwandeling, de opbrengst van de sponsoring is voor de Vastenaktie en in het bijzonder voor het project van Nienke Voppen, Stichting Omwana Uganda.


Een stichting die ervoor zorgt dat alleenstaande moeders een opleiding krijgen zodat ze werk kunnen vinden en in hun eigen levensonderhoud en dat van hun kinderen kunnen voorzien. De wandeling start om 10.00 uur vanaf de R.K. Kerk, Zusterweg 19 in Weiteveen. Ook dit jaar hebben we twee prachtige routes door het natuurgebied uitgezet. U kunt ca. 5 kilometer of 10 kilometer wandelen. Vooraf aanmelden wordt op prijs gesteld maar u kunt zich ook op 21 maart vanaf 9.00 uur aanmelden en inschrijven op bovenstaand adres.

Voor aanmelding en vragen kunt u mailen naar: olv.parochie@hetnet.nl

Door sponsoring van diverse supermarkten, een bakker en een drukkerij hoeft de organisatie geen deelnamekosten te rekenen en komt de volledige opbrengst ten goede aan Stichting Omwana Uganda.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda