Woensdag 27 april, Koningsdag 2016, is er weer een groot Oranjefeest in Barger Oosterveld!

BARGER OOSTERVELD - Woensdag 27 april, Koningsdag 2016, is er weer een groot Oranjefeest in Barger Oosterveld! Dit jaar staat er een 100 meter lange MEGA

Om 13.00 uur begint de competitie voor teams van 4 personen. Aan het eind van de middag worden de prijzen verdeelt onder de snelste deelnemers. Inschrijven kun je bij de plaatselijke horeca, De Warre, Crazy Times en Melody en deelname kost €10,- per team.

Verder vanaf ’s morgens kan iedereen rondneuzen op de gezellige braderie & vrijmarkt(deelname en inlichtingen 0591-623354). Om 9.30 uur is er een versierde fietsenoptocht door het dorp voor kinderen van de basisschool. En vanaf 11uur is er rondrit van de Old-Timer Club uit Barger Oosterveld, gevolgd door een presentatie van deze klassieke auto’s en motoren. Tevens kunnen vanaf 11 uur kinderen rondritten maken achter op de motoren van de Motor Club uit Barger Oosterveld. En voor de kinderen staat er een draaimolen waar ze gratis in kunnen.

Ook zijn er net als andere jaren er in het centrum van Barger Oosterveld de hele dag gezellige terrassen met veel live muziek. Een bezoek aan Barger Oosterveld is 27 april zeker de moeite waard!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda