Bouke treed op voor Koninklijke familie in Emmen

EMMEN - Een week nadat Bouke met zijn ElvisMatters twee keer in een uitverkochte Ziggo Dome stond, mag hij opnieuw uitkijken naar een bijzondere gebeurtenis. Op zaterdag 27 april viert Koning Willem-Alexander zijn verjaardag in Emmen.

Koninklijk optreden Bouke

Om 11:00 uur komt de Koninklijke familie aan in de Drentse stad bij het Noorderplein en daar wachten Bouke & The ElvisMatters band hen op om ze te laten genieten van een geweldig optreden! De NOS zendt alles live uit op NPO1 en de verwachting is dat tienduizenden mensen naar Emmen komen. Later die dag is Bouke samen met zijn band ook nog te zien op Oranjepop in Dirksland. Dat wordt een Koningsdag om nooit te vergeten!

Viking trotse leverancier Koningsweekend!

Bij de Viking Entertainment Group heerst een koninklijk gevoel van trots! Met ruim 150 boekingen op 26 en 27 april heeft Viking een serieus steentje mogen bijdragen aan de vele entertainmentprogramma's op Koningsnacht en Koningsdag. In fijn overleg met de organisaties zijn vele line-ups samengesteld met optredens van artiesten, bands, dj's en musici in alle soorten, maten en budgetten. Wil jij ook een mooi programma voor jouw evenement? Neem dan snel contact op met één van onze enthousiaste adviseurs!

Facebook

Instagram

LinkedIn

X

YouTube



T 0413-296095 | E info@vikingentertainment.nl

Heeswijk-Dinther | Delden | Emmen | Hilversum






Instellingen wijzigen of uitschrijven
© 2024 Viking Entertainment Group

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda