Gerardus Majella Bedevaart

BARGER OOSTERVELD – Op zondag 22 juni aanstaande zal in Barger Oosterveld (Emmen) weer de jaarlijkse Gerardus Majella Bedevaart worden gehouden. De jaarlijkse bedevaart, waarvoor altijd veel belangstelling is van heinde en ver, valt samen met het begin van de zomer en de zondag waarop de kerk wereldwijd Sacramentsdag viert.


In het prachtige bos van de Gerardus Majella parochie zal vanaf 10.30 uur een plechtig gezongen eucharistieviering worden gehouden. Celebrant is pastoor Albert Buter en hij zal worden geassisteerd door diaken Frans Wielens en muzikaal ondersteund worden door het Gemengd koor van de parochie en de muziekvereniging De Volharding. Het dagthema zal luiden: “Jullie zijn mijn vrienden”.

Na de viering volgt dan een sacramenstprocessie door het bos en over de begraafplaats en zal in de Gerarduskerk worden afgesloten met gebed en de zegen. Daarna is er nog een gezellig samenzijn op het kerkplein, waar ook de inwendige mens versterkt kan worden. Iedereen die belangstelling heeft om er bij te zijn is van harte welkom.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda