Vrijmarkt in Emmen op Koninginnedag 30 april

EMMEN - Op Koninginnedag, dinsdag 30 april, vindt traditiegetrouw een vrijmarkt plaats in het centrum van Emmen. De vrijmarkt is geopend tussen 06.00 en 17.00 uur. Vanaf 29 april 21.00 uur is het toegestaan om een plaats in te nemen voor de vrijmarkt. Maar de gemeente heeft wel enkele spelregels voor deze vrijmarkt samengesteld

Spelregels
Voor het deelnemen aan of bezoeken van de vrijmarkt gelden spelregels. Net zoals vorig jaar moeten personen of bedrijven die tijdens de vrijmarkt voedingsmiddelen willen bakken of bereiden zich voor 15 april melden bij de afdeling Vergunningen. Ook moeten zij kunnen aantonen dat ze aan de eisen die worden gesteld aan de verkoop en bereiding van etens- en drinkenswaren voldoen, voordat ze een standplaats krijgen toegewezen. Een compleet overzicht van de spelregels is te vinden op www.emmen.nl/vrijmarkt.

Locatie
De vrijmarkt vindt plaats op het Noorderplein, de Derksstraat, de Noorderstraat, de Hoofdstraat, de Markt, het Raadhuisplein, de Wilhelminastraat tot aan de Baander en de Stationsstraat tot aan de Nassaulaan. Net als vorig jaar is het Mondriaanplein ingericht als kinderplein. Hier mogen alleen kinderen hun spullen verkopen. Hier zijn geen kramen toegestaan, maar alleen laag uitgestalde goederen.

In Klazienaveen en Barger Oostevreld is een vrijmarkt op Koninginnedag.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda