Into Nature nog te zien t/m 24 oktober

EMMEN - De laatste dagen van Into Nature 2021 zijn aangebroken. Bezoekers kunnen nog t/m zondag 24 oktober wandelend of fietsend op kunstexpeditie in het Bargerveen bij Emmen. Op de verschillende routes zijn spectaculaire kunstwerken te vinden van internationale topkunstenaars.


Duizenden bezoekers uit heel Nederland kwamen de afgelopen maanden naar het Bargerveen voor het gigantische scheepsmotorblok van Roger Hiorns, de spoortrein van HeHe, de verdwijnende toverbal van suiker van Semâ Bekirovi? en het prachtige werk van Otobong Nkanga, op een van de meest mysterieuze plekken van Drenthe. ??

?Tickets voor Into Nature zijn online te koop en bij de startlocatie in Weiteveen. Bezoekers gaan op expeditie met de reisgids met routekaart en audiotour. Into Nature is open van dinsdag t/m zondag van 10.00 - 17.00 uur. Voor meer informatie, zie www.intonature.net.

Op zondag 24 oktober om 17.00 uur sluit de organisatie deze editie feestelijk af met live muziek bij de tent naast de schaatsbaan in Weiteveen. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Into Nature is een initiatief van de samenwerkende kunstinstellingen het Drents Museum en Stichting Kunst & Cultuur.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda