Willem Vos exposeert voor het eerst

WDWINGELOO - Artiest Willem Vos uit Dwingeloo exposeert voor het eerst zijn eigen kunstwerken en werken in opdracht. Deze primeur vindt plaats op Vaderdag 2022, tijdens de ART-FAIR De Prinsenhoeve in Oude Wetering.


Eigen foto: Willem Vos voor zijn schilderij: White-Necked Raven, bekend als brenger van voorspoed en geluk.

Willem Vos was jarenlang actief in de zakenwereld, maakte lange dagen en was veel van huis, maar besloot twee jaar geleden het roer volledig om te gooien en te kiezen voor vrijheid. De vrijheid om te creëren en te inspireren en daarmee de medemens te raken én aan het denken te zetten met zijn werk. Tijdens zijn eerste periode als kunstenaar maakte Vos vooral schilderijen in opdracht, maar nu wordt het tijd zijn eigen werk aan de wereld te tonen. De kunstwerken van de Dwingeler hebben allemaal een diepere betekenis, waar men al snel een eigen invulling aan kan geven. Zijn inspiratie haalt Vos uit de verwondering voor natuur, de liefde voor zijn kinderen, zijn dromen en uiteraard het gevoel van absolute vrijheid. Mede daardoor is het werk van Willem Vos niet in één stijl te vangen of onder woorden te brengen. Als men het toch probeert: het is een combinatie van concreet figuratief, hedendaags surrealisme en abstractie. Maar de ‘jonge’ kunstenaar is nog niet uit geleerd en ontwikkelt zich doorlopend.

Samen met acht andere kunstenaars uit heel Nederland, elk met hun eigen specialisme, heeft Willem Vos zijn krachten gebundeld tijdens Art Fair De Prinsenhoeve in Oude Wetering. Op zondag 19 juni 2022 tussen 10.00 en 16.00 uur kunnen geïnteresseerden het zeer uiteenlopende en diverse werk van de kunstenaars bekijken op De Prinsenhoeve in de Zuid-Hollandse plaats. Tijdens dit kunstevent is er ook de mogelijkheid om met de kunstenaars kennis te maken en ze ‘live’ aan het werk te zien tijdens de demonstraties. Ook is er live muziek en een barbecue en kan er werk gekocht worden. Alle kunstenaars exposeren naast hun eigen werk ook het werk in opdracht op deze fair.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda