Kinderkleding, schoenen, boeken en speelgoedbeurs in Delftlanden

EMMEN - Op 9 en 10 oktober 2015 wordt in de MFA in de Delftlanden in Emmen de allereerste kinderkleding, schoenen, boeken en speelgoedbeurs georganiseerd. Voor leuke prijsjes worden nog goede 2e hands (en ook wat nieuwe!) spullen verkocht. Uiteraard is iedereen welkom, ook van buiten de wijk.


Iedereen kan zelf spullen inbrengen om te verkopen. Diegene hoeft niet zelf bij de beurs aanwezig te zijn. Wel moet je je van tevoren aanmelden. Van de opbrengst is 2/3e deel voor degene die de spullen ingebracht heeft. Het andere deel is voor de 2 scholen en de kinderopvang gezamenlijk. Dit geld zal door hen gebruikt worden voor de aankleding van het schoolplein en de aanschaf van buitensportmaterialen.

Kleding en andere spullen die na afloop van de beurs overblijven, worden aan goede doelen als de Kledingbank Emmen en het Lilianefonds geschonken. Maar wie zijn of haar overgebleven spulletjes liever zelf terug wil krijgen, kan de spullen na afloop van de beurs weer ophalen.

Aanmelden
Om je aan te melden als verkoper stuur je een persoonlijk bericht via Facebook of een e-mail. Vermeld daarin je naam, e-mailadres, telefoonnummer, bankrekeningnummer (volledige IBAN, dit gebruiken we om na afloop de opbrengst op je rekening te storten) en of de overgebleven spullen na afloop van de beurs naar het goede doel mogen. Je krijgt van ons dan bericht terug met jouw unieke verkopersnummer en verdere uitleg (zoals hoe en wanneer je de spullen bij ons aan kunt leveren). Volg ons ook op Facebook voor leuke winacties & updates!

Waar: MFA (Schoolgebouw) Delftlanden, Zandzoom 19, Emmen
Wanneer: Vrijdag 9 oktober van 19u tot 21u en Zaterdag 10 oktober van 10u tot 13u
Contact: https://www.facebook.com/kledingbeursdelftlanden of kledingbeursdelftlanden@gmail.com

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda