Het is weer tijd voor MM Culinair in Emmen

EMMEN - Het eerste weekend van september wordt het Marktplein in het centrum van Emmen omgetoverd tot het grootste openluchtrestaurant van Drenthe; 3 en 4 september is het weer tijd voor MM Culinair! In het hart van Emmen verzamelen zich wederom de beste en mooiste restaurants uit de omgeving. Terug van even weggeweest zijn Restaurant de Gaffel uit Valthe en het immer populaire Restaurant Goodfellas.


Nieuwe deelnemers zijn Flanagans (Weerdinge) waar u kunt genieten in Ierse stijl, en ook Restaurant Stones wil het publiek in Emmen en omgeving graag kennis laten maken met hun restaurant. Zij gaan de gasten van MM Culinair verwennen met verschillende amuses naar het Dutch Cuisine principe. Een andere nieuwkomer is Bieze Borger; deze keukenbrigade kookt voor u heerlijke gerechten van streek- en seizoensproducten die met liefde worden klaargemaakt. Voor koffie en zoete lekkernijen kunt u dit jaar terecht bij deelnemer Bakker Bart.

Eveneens nieuw is TastyBasics, een zeer innovatief bedrijf dat zelfs genomineerd is als het meest innovatieve bedrijf van de gemeente Emmen. TastyBasics is een bedrijf met een missie op het gebied van voeding. TastyBasics biedt voor elk eetmoment een gezond én gemakkelijk alternatief. TastyBasics wil een leefstijlverandering teweegbrengen. Hoe ze dat aanpakken kunt u tijdens MM Culinair zelf ervaren en proeven.

En MM Culinair kan natuurlijk niet zonder de vertrouwde gezichten en delicieuse gerechten van pilaren als Su Sardu, De Heeren van Coevorden, Kookatelier Joop Zwiep, Met Stroop ofzo, Rue de la Gare, Hotel restaurant ten Cate/la Plage, Gastrovino van den Bergh Delicatessen, Chef Burger, Kasteel Coevorden, Toscana IJssalon, Fletcher Hotel Restaurant De Hunzebergen, Groene Buren en De Loohoeve Restaurant en Hotel.

Met 20 restaurants en meer dan 100 gerechten op de menukaart, die u bij binnenkomst ontvangt, is MM Culinair het grootste en smakelijkste openluchtrestaurant van Drenthe. Een waar proeverij festijn, waar de beste restaurants uit de omgeving zich van hun beste kant laten zien en zich aan het grote publiek presenteren.

Toegang tot het evenement, dat jaarlijks plaatsvindt in het eerste weekend van september is geheel gratis.
De openingstijden zijn:
Zaterdag 03 september, 15.00 – 00.00 uur (restaurants tot ca. 22.00 uur)
Zondag 04 september, 14.00 – 21.00 uur

Voor recente ontwikkelingen kunt u de website: www.mmculinair.nl in de gaten houden en MM Culinair volgen op Twitter, Instagram en Facebook.
www.mmculinair.nl
twitter.com/MMCulinair
facebook.com/emmen.culinair
instagram@mmculinair

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda