Halloween op de MARKT! in Emmen

EMMEN - Ook de Warenmarkt speelt natuurlijk in op de Halloween trend! Vrijdag 28 oktober zal het Terra Emmen een kraam inrichten met pompoenen die uitgesneden kunnen worden door kinderen ( gratis). Tevens een kraam waar kinderen geschminkt kunnen worden in Halloween stijl. Leerlingen van het Terra Groen VMBO uit Emmen gaan de kinderen vermaken met hun mascotte Bennie Bever!

De fotograaf zal van deze dag weer mooie foto's maken. Deze foto's komen op de Facebook pagina van de Markt en op de nieuwe website (www.marktemmen.nl). Op de Warenmarkt is ook een fraaie kraam met leuke herfststukjes die u kunt aanschaffen. Deze stukjes zijn ook in Halloween stijl. De kraam staat voor de Brasserie. Vrijdag 28 oktober van 08:00 t/m 14:00 uur.

Aanbiedingen

Na 40 jaar op de Markt te hebben gestaan mag Annette op 69 jarige leeftijd met pensioen. Al die jaren werkte ze met veel plezier bij Tassen Willy van haar zoon Bob Stroeve

Vrijdag 14 oktober was het groot feest op de markt want Frans Bauer kwam een paar liedjes zingen , cd's signeren en met fans op de foto.
Kijk voor de foto's op onze
Facebook pagina

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda