Grote voorjaarsmarkt bij Nabershof

EMMEN - Voor het eerst in haar bestaan organiseert de Drentse vereniging “’t Volk van Grada”, een grote voorjaarsmarkt bij haar boerderij, de Nabershof, aan het Noordeind in Emmen.


De markt zal plaats vinden op zondag 30 april, gelijk met de koopzondag in Emmen, van 10.00 uur tot 16.30 uur. Er zullen ongeveer 25 verkooppunten of informatiegelegenheden zijn, en dan wel op allerlei gebied. Zo kan men er alles op gebied van de tuin kopen, zoals kleding, schoeisel en klompen, maar ook zaden, plantjes, bloemen, éénjarige planten en vaste planten.

Verder kan men tijdens deze markt een vakantie boeken, omdat er een reisorganisatie aanwezig is, maar ook is het mogelijk om er een camper te huren of te kopen. Natuurlijk zijn er kramen met krokante en cadeauartikelen en met lekkernijen. Voor het eten een drinken hoeft men niet naar huis te gaan, want overal is aan gedacht, en vanzelfsprekend is er de echte ouderwetse bruine bonen met spek te koop. Dus voor elk wat wils en alles vooral op het voorjaar gericht.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda