Nieuwe routeborden voor RegioBank Drentse Fiets4Daagse

EMMEN - In de week van de Drentse Fiets4Daagse, van 24 t/m 27 juli, zal Drenthe prachtig rood kleuren. In heel Drenthe en zelfs in delen van Groningen, Friesland, Overijssel en Duitsland zult u de nieuwe en opvallende rode routeborden langs de vele routes zien staan. De borden passen hiermee goed bij de nieuwe stijl en kleur van Drenthe.


Vanuit 8 startplaatsen worden verschillende routes uitgezet, waarbij de routes elkaar af en toe kruisen. Om te voorkomen dat deelnemers per ongeluk in de verkeerde startplaats finishen na hun gezellige fietstocht, heeft elke startplaats een unieke pijlkleur op de routeborden gekregen. Hierdoor zijn de borden van de startplaatsen goed van elkaar te onderscheiden en wordt het fietsen pure ontspanning en kan er onderweg nog meer genoten worden van het mooie landschap.


De startplaatsen zetten eensgezind een nieuwe koers uit voor de toekomst!

De aanschaf van de borden kon gerealiseerd worden dankzij de sponsoring van het Recreatiechap Drenthe. De borden zijn gemaakt van duurzaam materiaal zodat deze jarenlang mee kunnen.

Het Recreatieschap is bij de recreatieve fietsers in Drenthe vooral bekend als eigenaar van het fietsknooppuntensysteem.

Een mooie combinatie en samenwerking van twee organisaties die elkaar vinden op het gebied van recreatie en toerisme door prachtige routes aan te bieden.

Wilt u ook de gemoedelijke sfeer van de Drentse Fiets4Daagse ervaren? Ga dan naar www.fiets4daagse.nl en schrijf u voordelig in.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda