Spannende Zaken op Emmer Markt

EMMEN - Koopzondag 26 oktober wordt het van 13:00 tot 17:00 uur spannend in Emmen, want dan komen de beelden op de stadsvloer tot leven als men een muntje in de daarvoor bestemde pet gooit. De beelden staan verdeeld in het centrum.

Op het Mondriaanplein is een nostalgische minikermis met o.a. een klein reuzenrad. Monique Lubbers van Happy Sports geeft met haar leerlingen een aantal demonstraties in de buurt van de Hema.

Kortom een mooie aangelegenheid Zondag 26 oktober naar Emmen te komen. Alle winkels zijn geopend. Medewerkers geven u graag advies op maat. De vele horeca gelegenheden ontvangen u gastvrij zodat u op de route langs alle beelden even kunt uitrusten en genieten van een hapje en een drankje.

Ondernemersvereniging Emmen Vlinderstad nodigt alle fotografen uit deel te nemen aan een fotowedstrijd. Maakt u de mooiste foto van de Levende Standbeelden? Deze Living Statues zijn een ideaal foto-object.
Spelregels:

1. Maximaal 3 foto's per fotograaf.
2. Maximaal 1 Mb per foto.
3. Insturen kan vanaf zondag 26 oktober t/m zondag 2 november 24.00 uur.
6. Foto's kunnen gebruikt worden door Vlinderstad voor PR doeleinden (met naamsvermelding).
5. De top 10 wordt daarna beoordeeld door een 3-koppige jury.
De winnende foto wordt op groot formaat afgedrukt en krijgt de fotograaf in een fraaie lijst (beschikbaar gesteld door Foto Meilink) , en natuurlijk veel publiciteit in diverse media. Vanaf maandag 3 november t/m zondag 9 november staan de foto s op Facebook. Mail uw foto s naar foto@emmencentrum.nl

Het wordt nog spannender op de stadsvloer.
Zaterdag 25 oktober zijn vanaf 13:00 uur diverse Halloweenworkshops. De avond vóór Halloween gaat het spoken in Emmen. Op koopavond, donderdag 30 oktober, is er een grote kans dat u op de stadsvloer van Emmen een aantal griezels tegenkomt. Veel ondernemers hebben hun zaak aangepast en het belooft een spannende avond te worden. Wij adviseren u niet alleen te komen!

De spanning kon u wel eens te groot zijn.
Elke vrijdag is er een weekmarkt in Emmen. De tijdelijke locatie is tegen het grootste overdekte winkelcentrum van Noord Nederland. Vanaf de Wilhelminastraat is de hele Hoofdstraat, de Notaris Oostingstraat en het Mondriaanplein gevuld met marktkramen. Vrijdag 31 oktober staat in het teken van griezels en pompoenen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda