Ralph de Jongh presenteert nieuwe cd in VanSlag

BORGER - Ralph de Jong, winnaar van de Dutch Blues Challenge 2014 en daarmee deelnemer aan de International Blues Challenge in Memphis, presenteert op zaterdag 21 maart zijn nieuwe cd in cultuurpodium VanSlag in Borger.


Op de cd Sun Coming Up, is een mix van blues, soul, rock & roll te horen. Alle gevoelige ballads en stomende stukken worden die avond live in VanSlag ten gehore gebracht. Alle nummers, op een na, zijn door De Jong zelf geschreven.

Na een periode van ziekte en liefdesverdriet is voor de zanger de zon, zoals de titel van de cd aangeeft, letterlijk weer doorgebroken. “Zonder pijn is er geen echte blues en naast hoge pieken zijn er altijd diepe dalen.” Dit wil Ralph de Jong delen met zijn publiek. “Wat voor mij belangrijk is dat luisteraars voelen dat ze zelf invloed hebben op het leven, maar dan moeten ze wel vooruit durven kijken en de zon willen zien.”

Zanger/gitarist Ralph de Jongh wordt begeleid door zijn band de Crazy Hearts met daarin drummer Arie Verhaar, gitarist Maarten Ouweneel, saxofonist Arend Bouwmeester en de zangeressen Lovely Uhlenbeek en Moon Anderson. Het optreden op zaterdag 21 maart in VanSlag begint om 20.00 uur. Toegangskaartjes, 16,50 euro, zijn verkrijgbaar via www.vanslag.eu of ’s avonds aan de zaal.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda