Try- out nieuwe Rocking Dynamite Show

EMMEN - Op zaterdag 25 april aanstaande wordt er in de grote zaal van de Brinkenhoes in Bargeres aan de Mantingerbrink 140, een jaren 60,70 en 80 avond georganiseerd, De aanvang is 20.00 uur en de entree hiervan is gratis. Het is een Try- out voor de nieuwe Rocking Dynamite Show.

De plaat blijft hangen, met een nieuwe rol van Joop Reilman, als dj en musicus en met Bert Hollander uit Groningen en Jeany Veras uit Den Haag staan zij voor deze nieuwe show. Sinds zijn pensioen richt Joop Reilman zich op weer op zijn muziekgebeuren. Als jongen van 15 jaar speelde hij in diverse band als drummer in Nederland en Duitsland. De Rocking Dynamite show moet worden gezien als een pilot-try out voor een nieuwe tour door Nederland en Belgie.

De plaat blijft hangen - Terug naar de jaren 60,70 en80.
Een swingende avond recht uit het hart. Zijn collectie bestaat uit duizenden titels. Geen luxe Dj tafel, maar aangepaste aankleding uit de jaren 60 met beeld materiaal. Joop draait, zingt en drumt met veel passie en met nodige humor omtrent deze gouden periode en betrekt het publiek regelmatig bij zijn show. Tijdens deze show treedt Bert Hollander op als Shadows gitarist.

Bert speelde in de jaren 60 en 70 in vele bekende bands uit Groningen en is een van de beste Shadows gitaristen in Nederland. Hij speelt op zijn oude Fender Stratocaster en zijn Vox verterker (Hank B Marvin van de Shadows speelde op dezelfde instrumenten). Zijn sound is idem als van de Shadows en hij speelde mee op diverse platen en cd’s als gitarist.

Jeany Veras zingt live met een aantal nummers uit deze periode. In Azië heeft zij in het verleden een aantal festivals gewonnen. Ze is gestopt met haar werk als manager van een casino in Den Haag en richt zich opnieuw op haar zang carriere. Joop Reilman heeft veel contacten met musici uit Den Haag en Groningen om mee te werken aan zijn nieuwe show. Zijn werk als sporter en mental coach zal hij voorlopig nog blijven doen, zolang dit nog kan.

Zo heeft hij begin dit jaar nog mee gewerkt aan een nieuw tv programma, waarin hij het duo Tangarin begeleide met mentale en fysieke training. (wordt nog uitgezonden) Ook zal de Rocking Dynamite show uitgebreid worden met de band: Rocking Dynamite and the Flying Devils.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda