Gooi maar in mijn Pet Festival weer geslaagd

EMMEN – Afgelopen zondag Emmen centrum weer geheel in het teken van het Gooi maar in mijn Pet Festival. Uit alle delen van het land waren deelnemers naar Emmen gekomen.


De muzikanten hoopten met hun optredens op en financiële bijdrage van het winkelend publiek. Een aantal artiesten schonk hun bijdrage aan een goed doel. Door de hele centrum en op het Raadhuisplein kon men genieten van verschillende soorten muziek zoals gitaar, banjo, mandoline, zang, saxofoon, trekzak en theekistbas ook hadden zich dit jaar een aantal dj’s aangemeld.

De organisatie lag in handen van Gerald Janse van Gitareon/Adevent. In de categorie t/m 12 jaar werd Maiko Hummel als winnaar uitgeroepen. Tweede werd Joelle & Lisanne en derde Lotte Wijngaard. In de categorie solo artiesten eindigde Dion van der Geest als eerst met Herman Ouboter op een tweede plaats en Isa Zwart werd derde.

Bij de groepen eindige Blauwd op de eerste plaats, tweede werd Still Counting en derde Backdoor Stompers. Bij de duo's werden Suzanne en Linda Kannegieter eerste, tweede Sister Sister en derde Sahray en Nikita.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda