NIEUW EN EXCLUSIEF BIJ VIKING ENTERTAINMENT: TRIGGER

EMMEN - Elk feest is uniek, en verdient entertainment op maat! Voorzien van een flinke portie ervaring en een haast onuitputtelijk voorraad repertoire is de band Trigger in staat om elk evenement om te toveren naar een waar feest.

Nieuwsbrief september 2015

Beheerst waar het nodig is en knallen waar het kan! Jaren 80-90, Nederlandstalig, top 40 van nu en niet te vergeten een stevig portie rock, Trigger speelt het!

Trigger als coverband, geschikt voor ieder evenement!
Met een grote dosis enthousiasme daaraan gekoppelde energie is een optreden meemaken van Trigger een echte beleving!


Uiteraard kan een band niet zonder techniek en zoals u mag verwachten gaat Trigger dan ook ieder optreden op pad met een gedegen installatie, voorzien van de laatste technieken op het gebied van geluid en licht.


Boekingsinfo:

  • Gage: € 2.395,- excl. BTW/BUMA
  • Gage is inclusief geluid tot 1000 personen


Downloads: Biografie | Persfoto

INTERVIEW FERRY DOEDENS

In het nieuwe seizoen van ‘Van Der Vorst Ziet Sterren’, dat vanavond van start gaat bij RTL 4, vertelt acteur & zanger Ferry Doedens voor het eerst zijn verhaal over de turbulente periode die hij afgelopen zomer heeft meegemaakt.
Lees meer

NIEUW CONCEPT BLIZZERT

Blizzert heeft een metamorfose ondergaan. De band zorgt voor een nieuwe manier van beleving. Oftewel 'A Interapptive Musicexperience'. 100% interactief, energiek, muzikaal, enthousiast en voorzien van een enorme dosis enthousiasme.
Lees meer

VERNIEUWDE WEBSITE YOUR AGENCY

De website is de afgelopen weken in een geheel nieuw jasje gestoken en vanaf vandaag live op www.your-agency.nl. De nieuwe website is uitgebreider, dynamischer en interactiever. Niet alleen kan de bezoeker sneller het exclusieve artiestenroster checken, ook is er meer te lezen over o.a. de partners/cliënten.

NIEUW EN EXCLUSIEF: DJEFF

DJEFF is een stijlvolle partyband met bekende covers in verschillende muziekstijlen, zoals disco/dance-classics, rock, Nederpop en actuele hits. Indien gewenst kan DJEFF worden aangevuld met een swingende blazerssectie voor nog meer belevening en energie!

Lees meer

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda