Jannes, Bouke en landelijke deelname SVBO AB-Toernooi

BARGER OOSTERVELD - Nog een klein maandje en dan is het zover! De vierde editie van het SVBO AB-Toernooi. Er zullen weer teams uit het hele land meedoen aan dit prachtige toernooi. Van GOMOS uit Norg tot VVT uit Twijzelerheide. Tijdens de feestavonden zullen Jannes, Bouke, Isa en DJ Roy er een gezellige boel van maken. Op naar de 4e editie!

De teams arriveren op vrijdag 24 juni. Rond 20.30 uur worden alle teams voorgesteld aan het publiek. Daarna zal DJ Roy er een fantastisch feest van maken. Dit doet hij die avond niet alleen. Isa Zwart, een aanstormend zangtalent uit Barger-Oosterveld zal ook enkele nummers ten gehore brengen. Dat belooft veel gezelligheid.

De volgende morgen zullen de teams aanschuiven bij het ontbijt en daarna zullen ze een serie wedstrijden in toernooivorm afwerken. Na hun sportieve prestaties zullen ze gebruik maken van het avondeten. 's Avonds gaat in de feesttent ongetwijfeld het dak er af. Niemand minder dan Jannes, Bouke en DJ Roy zullen het publiek trakteren op een geweldige avond.

Informatie met betrekking tot de feestavonden:
24 juni, DJ Roy en Isa Zwart,
feesttent voor IEDEREEN toegankelijk, gratis entree.
25 juni, Jannes, Bouke en DJ Roy.
In de voorverkoop kosten de kaarten € 7,50. Kaarten kunnen in de voorverkoop worden gekocht in de kantine van SVBO, bij Spar Schijff, Top4Sport Klazienaveen en Diervoeders Siekman. Aan de kassa kosten de kaarten € 10.

Beide feestavonden beginnen om 20.00 uur en eindigen om 01.00 uur.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda