De Dijk komt naar Nieuw Schoonebeek

NIEUW SCHOONEBEEK - Vanavond, zaterdag 25 juni, wordt het jaarlijkse Rumah Live festival gehouden op sportpark De Gruinte

De Dijk.PNGDe band rond zanger Huub van der Lubbe is een band uit Amsterdam, die al sinds hun oprichting in 1981 Nederlandstalige popmuziek maakt. Hun stijl is te omschrijven als een mix van soul, blues, rock en chanson.

De band is vernoemd naar de bekende Amsterdamse Zeedijk. De Dijk is meer dan een band, die in hun 35-jarig bestaan overladen is met prijzen.

Bij Huub van der Lubbe en zijn mannen gaat het er vooral om hoe ze dat doen. Door nooit routine toe te laten, de geloofwaardigheid te bewaken en als groep altijd samen te vallen met het gevoel dat hun muziek verspreidt. Een gevoel dat alleen te omschrijven valt met grote woorden - hoop, gemeenschapszin, menselijkheid, een afkeer van cynisme - maar dat in hun liedjes steevast wordt teruggebracht tot tastbare proporties.

Het voorprogramma is dit keer internationaal met de jonge Duitse topformatie Razz. Een stel enthousiastelingen van vlak over de grens met invloeden van bands als Keane en Live.

Ze hebben al op een aantal grote podia in Duitsland gestaan en als voorprogramma van Kensington in Nederland.

Deze avond zal muzikaal aan elkaar gedraaid worden door DJ Koen Reuver (bekend van Radio Emmen). Deze muzikale happening begint om 20.00 uur.

Een kaartje kost € 25,- excl. aan de kassa, en in de voorverkoop € 20,- excl. Voor verdere informatie en kaartverkoop kijk op www.rumahlive.nl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda