Van Goede Grond heeft muzikale klapper CD-single release “Zuidoost Drent”

EMMEN - Op donderdag 21 juli wordt het lied Zuidoost Drent van singer-songwriter Jaap Lamfers en slagwerker Peter Deiman gelanceerd. Dit gebeurt om 11.00 uur in het atelier van Ingo Leth in de oude dierentuin van Emmen en is voor iedereen toegankelijk. Het lied sluit naadloos aan op het groeiende positivisme over Zuidoost Drenthe waaraan bijvoorbeeld recente projecten als Wildlands, het gloednieuwe Atlastheater en het Raadhuisplein hebben bijdragen. De song is geschreven als een van de onderdelen van â

Live tijdens GrondFest
Op 15 oktober zal het lied volop te horen zijn in Emmen tijdens GrondFest -een festivalmiddag vol slagwerk, dans en straattheater- als een van de afsluitende evenementen van “Van Goede Grond” . Om 14.00 uur is er dan op het Raadhuisplein een uitvoering van het lied waarbij de vocalisten worden begeleid door een metropole orkest.

Voorafgaand daaraan vormen diverse muzikanten en zangers een muzikaal lint door het noordelijk deel van het centrum. Zij laten elk een eigen interpretatie van het lied horen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda