Jan Smit signeert bij Media Markt Emmen zijn nieuwe album ‘20’

EMMEN - Goed nieuws voor de fans van Jan Smit. Op donderdag 29 september komt de Nederlandse zanger naar Media Markt Emmen om zijn nieuwe album 20

20 jaar in het vak
Jan Smit beleeft dit jaar een bijzonder mijlpaal, hij zit namelijk 20 jaar in het vak. Zijn 20- jarige jubileum viert Jan met een nieuw album ‘20’. Vanaf maart is er iedere maand op de 20e een nieuwe single gelanceerd. Zo zijn onder andere de singles ‘De Hoeken Van De Kamer’, ‘’Als Je Er Niet Bij Bent’ en ‘Welkom In Mijn Hart’ op dit moment al te beluisteren.

Elfstedentour
Naast een nieuwe plaat gaat Jan vanaf september ook weer het land in met zijn Elfstedentour en doet daarbij grote zalen aan van Ahoy tot de IJsselhallen in Zwolle. Vanzelfsprekend zal hij tijdens de tour uitgebreid stil staan bij zijn nieuwe plaat. Daarnaast is Jan ook veelvuldig in de media te zien. Zo presenteert hij tot eind augustus een nieuw seizoen van ‘De Beste Zangers van Nederland’ en zal Jan te gast zijn in diverse radio- en tv-programma’s. Jan Smit in levende lijve zien? Kom dan op 29 september naar Media Markt Emmen aan het Noorderplein 90.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda