Vriendenconcert in Boshof.

ODOORN - “De Vrienden van de Hondsrugzangers” organiseerden afgelopen zondag van 11.00 uur tot 14.30 uur weer hun jaarlijkse vriendenconcert in Café-Restaurant de Boshof te Odoorn.

Naast uiteraard De Hondsrugzangers uit Exloo kon er geluisterd worden naar het herenkwintet Amusing uit Hengelo. Dat het gebrachte repertoire van de koren het publiek heeft aangesproken bleek wel uit het veelvuldig opklinkende applaus. De organisatie van het concert, onder aanvoering van Jans Fuller uit Valthe, kan dan ook met voldoening terugzien op het door hen georganiseerde zanggebeuren.

Momenteel bestaat het koor De Hondsrugzangers, dat onder leiding staat van dirigent Ronald Kreuk, uit 30 zangers, 2 accordeonisten, 2 gitaristen en een contrabassist

Het koor beschikt over een eigen geluidsinstallatie bediend door een kundige geluidsman. Elke woensdagavond – uitgezonderd de schoolvakanties – repeteert het koor van 20.00 uur tot 22.00 uur in het dorpshuis van Valthe. Nieuwe koorleden zijn aldaar van harte welkom.Herman Pruim.


Foto: Bert Tibbe

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda