Last minute vrije plekken tweedaagse reis naar Hamburg

EXLOO – Een reis naar Hamburg is voor Jan Schutrups als thuiskomen. De ondernemer uit Exloo is in Hanzestad Hamburg, de grootste havenplaats van Duitsland, bijna kind aan huis. In deze stad doet hij mede de inspiratie op voor zijn winkel in Exloo. Dat Hamburg-gevoel wil hij ook geven aan de mensen die met hem meegaan op de exclusieve tweedaagse busreis op 30 november en 1 december. Wil je mee? Dan hebben we goed nieuws, want door annuleringen zijn er enkele plaatsen vrijgekomen.

Het reisgezelschap komt op die pekken in Hamburg waar de ‘gewone’ toerist niet komt, omdat journalist Kaj Wehl, geboren en getogen in de stad, als reisbegeleider aanwezig is. Onder meer gaat het gezelschap naar de wijken St. Pauli, Eimsbüttel en Karolinenviertel, er wordt heerlijk gegeten, overnacht in een goed hotel, er zijn excursies naar een authentieke bierbrouwer en een ambachtelijke worstenmaker en natuurlijk kan je ook nog naar de traditionele kerstmarkt en anders misschien naar de kermis.

De Hamburgreis kost inclusief overnachting, diner, ontbijt, lunches en excursies 249 euro. “En dat is de kostprijs”, legt Schutrups uit. “Ik wil mijn klanten graag een kijkje achter de schermen van Hamburg bieden en zal natuurlijk ook kijken wat hen in Hamburg aanspreekt en waar ik eventueel wat mee kan. Bovendien vind ik het gewoon inspirerend om met zo’n groep mensen op pad te gaan.”

Meld je nu snel aan voor de laatste plekken op www.schutrups.nl.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda