Akoestisch concert Gimme Shelter in VanSlag

EMMEN – De Emmer band Gimme Shelter wordt gezien als de meest bekende tributeband van The Rolling Stones in Nederland. Voor een akoestisch concert doet de band op zaterdag 10 december cultuurpodium VanSlag in Borger aan.

De band onder leiding van zanger Robert van der Lippe trad in bijna alle Nederlandse zalen en op veel festivals op. Van der Lippe speelt al dertig jaar nummers van de ‘Stones’. De laatste 23 jaar doet hij dat bij Gimme Shelter. Tijdens de optredens worden vaak de grote hits gespeeld. “En dat zijn er gelukkig nogal wat”, zegt Van der Lippe. “Voor het concert in VanSlag hebben we echter een bijzonder repertoire samengesteld om ook de minder bekende maar toch prachtige nummers eens ten gehore te brengen.”

De zeskoppige band bestaat uit Guus Strijbosch op contrabas, gitarist Martijn Deuling, Olf Meijering gitaren en zang, Remko Wind toetsen, accordeon en zang, drummer Theo Djanovic en zanger Robert van der Lippe. De band wordt speciaal voor deze gelegenheid aangevuld met violiste Martine Stulp en saxofonist Arjan Beukers.

Het optreden begint om 21.00 uur. Meer info op www.vanslag.eu.



Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda