Easterfield presenteert debuutalbum: The Honky Tonk Sessions

EMMEN - De bluesrock band Easterfield uit Barger Oosterveld presenteert op 22 januari aanstaande hun debuutalbum: The Honky Tonk Sessions in zalencentrum Melody in Barger-Oosterveld.


Vanaf 23 januari is het album te verkrijgen. Vernoemd naar de repetitie ruimte van Easterfield, The Honky Tonk-zaal in zalencentrum Melody, waar de band wekelijks repeteert, bestaat het album uit negen eigen nummers en een cover. Het afgelopen jaar bracht Easterfield reeds vier nummers uit, waarbij de eerste single “Trouble” op nummer 1 binnenkwam in de iTunes in de categorie ‘Blues’.

De laatste maanden schreven de heren daar nog 6 nummers bij en is het debuut-album compleet. Doordat de presentatie binnen enkele dagen was uitverkocht, wordt er uitgeweken naar de grote zaal van Melody. Hierdoor zijn er nog enkele kaarten beschikbaar. De presentatie op 22 januari begint om 15:00 uur.

De entree bedraagt slechts € 2,50 per persoon en is enkel en alleen toegankelijk middels reservering door een mailtje te sturen naar info@easterfield.nl o.v.v. naam en aantal plaatsen wat je wil reserveren.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda