Uitslag DJ Contest voor bevrijdingsfestival 2017 Emmen

EMMEN - Aanmeldingen Maar liefst tientallen DJs meldden zich aan voor een plek op het bevrijdingsfestival 5 mei Emmen. Dit na een oproep via de Social Media. Er waren maar liefst 3 voorronden in het Stadstheater Emmen en in de Zwetser nodig om uiteindelijk tot de 3 winnaars te komen.


Samenwerking:
Dit jaar werkte men in Emmen voor het eerst samen met het bevrijdingsfestival in Assen zodat de winnaars op beide festivals mogen komen te draaien. Organisatoren Gerald Janse en Joeri Folkers voelde zich zeer vereerd met de samenwerking.

Zes podia
Het bevrijdingsfestival dat dit jaar met vijf podia en een Mainstage voor de derde maal neerstrijkt in Emmen centrum. Overdag tussen 13 en 17u treden diverse regionale DJ talenten op. De avond is voor de grote namen en is in samenwerking met het horecaplein/de Zwetser. Tevens ook het podium voor de winnaars van de voorronden. Over de rest van de dag vinden we in het centrum van Emmen diverse bijzondere DJ booths met allen een eigen muziekthema. Informatie over het festival en een timetable is te vinden onder DJ Festival 5 Mei Emmen Facebookpagina.

Uitslag 5 mei contest:
Winnaars overall:
1 Remco Slomp - RemQ
2 Miguell Kaidel
3 Robbert Hagedoorn

Alle drie de DJ’s hebben overdag een podiumplek in Assen en in de avond op de Mainstage Emmen. De jury: Harm Brüning, Roy Keuter, Elzo Miedema, Steve Granero en Jesper Hilgen! Het Bevrijdingsfestival 5 mei is mede mogelijk gemaakt door: Stichting Ondernemersfonds Emmen Centrum (SOFEC), Stichting Talentblik, de Zwetser, Adevents evenementen, Emmen maakt het Mee en de Gemeente Emmen.





Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda