Matthew Logan Vasquez rauw uithalend in toegankelijk songwerk

AMEN - Amen Matthew Logan Vasquez (Texas) speelt een bijzonder concert op dinsdag 27 februari in De Amer te Amen. Matthew Logan Vasquez ging na tien jaar als frontman van Delta Spirit solo. De zanger laat zijn persoonlijke kant zien. Zijn muziek klinkt als een alternatieve country versie van The National. Hij schuwt ook het rijke verleden van de klassieke country niet.


Inhoudelijk verwerkt de rauw uithalend Vasquez verhalen in toegankelijk songwerk. Teksten gaan over mentale en financiële debacles en het vaderschap waarmee hij zelf geconfronteerd wordt. Vorig jaar verschijnt zijn 2de soloalbum; ‘Does What He Wants’.

Het is een essentiële genre plaat voor de alternatieve country anno nu. In feite is de country niet eens zo direct aan te wijzen. Het is meer een countrygevoel dat de plaat opwekt. Wat je hoort is een mengeling van rock met roots in de jaren 70 en 90, vroege alt-country, folk, powerpop en een moderne indie-sound met Echo’s van Gram Parsons en Kurt Cobain en wat Brit pop om het af te maken.

Reserveren via: 06 83 22 56 80

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda