Officiële start Mr. Pink & Mr. Orange in Emmen

EMMEN - Op vrijdag 9 november opent Mr. Pink & Mr. Orange officieel haar kantoor in Emmen. Het nieuwe cross-over-bureau, dat een brug slaat tussen de onlinemarketing bureaus en de traditionele reclamebureaus, heeft alles op het gebied van marketing en communicatie onder één dak en is gevestigd aan de Boslaan. Bouke Arends, wethouder van Economische Zaken van de gemeente Emmen, zal de officiële opening verrichten.


Het nieuwe bureau werkt volgens de principes van one-stop-shopping en take-away-advertising. Voor het eerste geldt dat ze beschikt over alle disciplines uit de marketingcommunicatie; van positionering tot logo’s en huisstijlen, van online strategie tot content-creatie voor socialmediacampagnes. Daarnaast werkt Mr. Pink & Mr. Orange met vaste prijzen waardoor klanten, net als op een menukaart, onderdelen kunnen bestellen of combineren.

De naam Mr. Pink & Mr. Orange verwijst naar de oprichters: online bureau Pink Marketing en Open communicatiebureau (dat oranje als huisstijlkleur heeft) én naar de film ‘Reservoir Dogs’. Hierin discussiëren een aantal gangsters over de bijnaam die ze krijgen en waarom ze de ene naam beter vinden dan de andere. Dit vat precies de kern samen van ieder marketingcommunicatie-vraagstuk: wie ben je en hoe wil je overkomen?

Naast Pink Marketing en Open participeert ook Henk Eising, voormalig algemeen directeur van FC Emmen. Jorg Eising is accountmanager en heeft de dagelijkse leiding over Mr. Pink & Mr. Orange.

De officiële opening vindt plaats aanstaande vrijdag 9 november om 16.00 uur aan de Boslaan 3 te Emmen. Om 17.00 uur zal wethouder Bouke Arends de officiële openingshandeling verrichten.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda