Hemelse samenzang van My Darling Clementine

AMEN - Sommige stemmen lijken voor elkaar geboren en dat is absoluut van toepassing op de hemelse samenzang van Michael Weston King en Lou Dalgliesh. Ze komen uit Birmingham en treden op onder de naam My Darling Clementine. Op vrijdag 16 november (20.00 uur) geeft het echtpaar, vergezeld door twee begeleiders, een concert in De Amer.


My Darling Clementine bestaat sinds 2010. Daarvoor gingen King en Dalgliesh hun eigen succesvolle muzikale weg. Hij begon ooit in een postpunkband, maar vond uiteindelijk zijn plek in de altcountry en Americana. King deelde het podium met mannen als Chris Hiilman, Ron Sexsmith, en Townes van Zandt, die zijn song Riding The Range opnam. Zij was een gevierde zangeres die onder andere samenwerkte met Elvis Costello, Bryan Ferry en het Brodsky Quartet. Allebei brachten ze ook een aantal soloalbums op.

Als My Darling Clementine, dat in 2012 in eigen land de Americana Music Artist Award of the Year won, bewegen Michael Weston King en Lou Dalgliesh zich in de sfeer van de jaren ’50 en ’60. Denk daarbij aan duo’s als Tammy Wynette en George Jones, of Johnny Cash en June Carter, Dolly Parton en Porter Wagoner.
Reserveren via: 06 8322 5680 of reserveren@cafedeamer.nl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda