Terug in de tijd met SIX-6 in Rue de la Gare

EMMEN â?? Vijftigers, zestigers en ook zeventigers hebben goede herinneringen aan de muziek uit de jaren zestig. The Beatles en The Rolling Stones leven nu nog voort in hun muziek. Ook jongeren zingen die liedjes nog steeds woord voor woord mee. Heb je deze herinneringen ook? Grote kans dat je deze songs op zondagmiddag 17 november terug hoort bij het optreden van SIX-6 in café Rue de la Gare in Emmen.


SIX-6 bestaat uit Rob Wilhelm (ex-All-in), Marchien Eleveld, Frank Hueting (ex-All-in), Maarten van Leuken (ex-B'eaters Band), Roel Luchies en Dick Troost (ex-Scandals en -All-in). Ze spelen al jarenlang met veel passie en plezier samen.

De semi-akoestische band uit Emmen brengt een muzikaal programma met daarin songs uit een ver verleden. De gekozen nummers stammen uit de jaren ’60, ’70 en ook ’80 en ’90, maar een uitstapje naar de hedendaagse popmuziek wordt niet uit de weg gegaan. Een uitgebreide mix van heerlijke muziek. Het Extra Zondagmiddagconcert is op 17 november tussen 16.00 en 19.00 uur. De toegang is gratis. (Foto Dalfsen Net)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda