Bijzonder muziek- theaterconcert van ‘de Andersons’

NIEUW AMSTERDAM - Een bijzonder muziek- theaterconcert van de Andersons op zondagmiddag 29 maart.. De Andersons veroverden voorgaande seizoenen menig hart met hun muzikale hoogstandjes, poetische pareltjes en hun onbedwingbare enthousiasme. Zij zijn druk bezig met het maken van een nieuwe voorstelling welke in seizoen 2020-2021 weer door het land zal toeren.


Maar ………. daaraan voorafgaand geven ze try-outs.

Op bijzondere locaties met hartstocht en humor geven ze concerten waarmee ze ten strijde trekken tegen de onverschilligheid en een liefdevolle oproep doen tot verwondering. Ze grijpen het leven bij de lurven en laven zich samen met ons aan liederen vol levenslust, liefdeslust en troost in stormachtige tijden. Je bent gewaarschuwd: De Andersons zijn eropuit om ons hart te veroveren en ons met nieuwe dromen naar huis te sturen.

"Verwondering is het begin van alle wijsheid", dat wist Aristoteles al en dat zijn De Andersons niet vergeten.

Ze komen graag naar Drenthe.
Op 28 maart in het ‘Kleine kerkje’ in Gieterveen en op zondagmiddag 29 maart bij mij in de huiskamer. Mochten er (te)veel aanmeldingen komen dan gaan ze twee concerten geven.
Meer informatie op bijgevoegde flyer.

Iets anders:

‘De Dwerg’
Afgelopen zondagmiddag hebben 65 gasten intens genoten van de prachtige mime-voorstelling ‘de Dwerg’. Kindertherapeut Willemijn Trip was zo geraakt dat zij de acteur Jeanmarie Bevort heeft gevraagd terug te komen om de voorstelling nog ’n keer te spelen, zodat nog meer mensen hierdoor geraakt worden. ‘De Dwerg’ komt terug. Dus komt dit zien! Grijp je kans om dit ook te mogen beleven.
Wanneer: Zondagmiddag 8 maart om 14.00 uur
Locatie: De Ruumte, achterkant boerderij, Oude Schoonebekerstraat 11, 7833 KM Nieuw Amsterdam
Kosten: kinderen € 7,50 en volwassenen € 12,50 Aanmelden bij Willemijn Trip info@willemijntrip.nl

Egbert Meijers:
Vandaag verscheen er in het Dagblad van het Noorden een interview met Egbert Meijers met de kop” “Godfather van de Drentse streektaalmuziek Egbert Meijers stopt met optreden”. Daarin liet hij weten dat zondag 15 maart de dag is van zijn muzikale finale. Ik speel die zondagmiddag mijn laatste solo (huis)concert in Nieuw Amsterdam. Er zijn nog beperkt aantal stoelen beschikbaar. Dus wil je Egbert nog 1 keer horen en afscheid van hem nemen kom dan luisteren en genieten en reserveer ’n stoel.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda