‘Terug naar het Begin’

NIEUW AMSTERDAM - Terug naar het Begin is een prachtig festival van de Stichting Oude Groninger Kerken rondom Appingedam. Maar daar slaat mijn Terug naar het Begin deze keer niet op. Ik ga terug naar hoe het in 2016 is begonnen: Terug naar mijn eigen huiskamer. Heel fijn dat ik, tijdens de anderhalvemeter samenleving gebruik heb kunnen/mogen maken van de prachtige Ruumte in de boerderij van Jantiena Trip.


We gaan nu terug naar het begin, in mijn eigen huiskamer aan de Dommersweg 32 in Nieuw Amsterdam. Doordat de belangstelling voor de intieme concerten intussen groot is geworden ga ik de musici vragen om twee concerten op dezelfde (zon)dag te geven, t.w. 11.30 uur en 15.00 uur.

Daardoor kunnen meer mensen genieten en ontvangen de musici bovendien meer gage. Er zijn dan maximaal 30 stoelen beschikbaar voor elk concert. En vol is dan ook echt vol.

In de boerderij was er meer speelruimte, dat is in mijn huiskamer niet het geval. M.a.w. mocht je graag een concert uit het jaarprogramma willen bijwonen reserveer dan vooraf, zodat je zeker weet dat er ’n stoel beschikbaar is.

In incidentele gevallen ga ik weer uitwijken naar een locatie elders, zoals met de Mauthausenliederen en de Mime voorstelling ‘de Dwerg’. Dat lezen jullie dan in de uitnodigende flyer.

Hieronder het volledige jaarprogramma

Omdat het steeds drukker wordt zou ik graag een groep vrijwilligers hebben die mij ondersteunen bij de catering. Mocht je willen helpen dan noteer ik graag je naam.

Ik doe alleen een beroep op je als je voor het concert hebt gereserveerd. Helaas kan ik geen vrijkaarten beschikbaar stellen omdat ik daarmee de musici te kort doe, die al voor weinig geld naar Nieuw Amsterdam komen.

Ik zie reacties graag tegemoet.
Met hartelijke groet,
Herman Hemmen

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda