Harbour Club XL concert Emmen met Syb van der Ploeg als special guest

EMMEN - Zanger Syb van der Ploeg is de komende zomer op tijdens het Harbour Club XL concert in Parc Sandur in Emmen te zien en te horen. Dit werd donderdagmiddag bekend gemaakt tijdens een pers presentatie door Marcel Meijer en Boelo Klein Ikkink van de Harbour Club. Het openluchtconcert zal worden gehouden op zaterdag 27 augustus in de haven van het vakantiepark Parc Sandur.


Marcel Meijer is blij dat singer-songwriter Van der Ploeg - bekend als zanger van De Kast als special guest naar Emmen zal komen. Dat wordt zeker een fantastische happening, want Het Noord Nederlandse Jeugd Orkest zal de artiesten muzikaal ondersteunen. Naast Syb van der Ploeg komen ook de zusjes Kannegieter en de sopranozussen Lunedì uit Sleen optreden.

Volgens de organisator wordt het een openluchtconcert waar gasten kunnen genieten van optredens van verschillende artiesten. Dit kan vanuit een bootje op de Grote Rietplas, maar ook zonder bootje is dit concert toegankelijk en kun je op het dek of op de wal zitten. De ticketverkoop begint volgende maand en volgens de organisator wordt er al flink geïnformeerd over de ticketverkoop. Op de Facebookpagina van Harbour Club zal duidelijk worden aangegeven wanneer de verkoop begint.


Marcel Meijer geeft een toelichting op wat er komen gaat op zaterdag 27 augustus


Van links naar rechts: Marcel Meijer, Syb van der Ploeg en Boelo Klein Ikkink zijn er in ieder geval klaar voor om er iets moois van te maken.


Syb van der Ploeg gaf al even een impressie van wat met tijdens dit concert kan verwacht waar meerdere muziekstijlen elkaar zullen vinden.


Het was voor de gasten van Parc Sander een verrassing toen Syb van der Ploeg zijn gitaar pakte en begon te zingen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda