De Amer begint het najaar/winter

AMEN - In het tweede weekend van september gaat in De Amer het najaar/winter seizoen van start. De volgende bands staan in dat weekend op het podium.


Jesper Lindell, vrijdag 9 september 20.00 uur
Jesper Lindell maakt Amerikaanse rock met zachte schwung die doet denken aan The Band. De man, afkomstig uit Zweden, heeft een nogal bewogen carrière tot op heden. Ooit leek het dat Lindell, voetballer zou worden, maar een blessure maakte een eind aan deze droom. Na zijn herstel besloot hij zijn kaarten op de muziek te zetten en dat pakte heel goed uit. De thema’s in zijn liedjes zijn universeel, zijn stem daarentegen karakteristiek. Jesper komt met band.

JW Roy, zaterdag 10 september 20.00 uur
Jan Willem Roy is een songwriter, die in het Nederlands en Engels schrijft. Hij is geworteld in en opgegroeid met USA singer-songwriter-muziek. Hij heeft zich van daaruit doorontwikkeld tot een allround Nederlandstalig en Engelstalig popsong-, urban-, reclame- en filmmuziekschrijver.

Sinds 2005 is JW vaste (mede) componist voor Guus Meeuwis. Daarvoor schreef JW al diverse tracks voor andere muzikanten en artiesten. Hij maakte 12 soloplaten. Treur Niet (Ode aan Het Leven), een samenwerking met Digi Dex, leverde JW een notering in de TOP 2000 op.

Otis Gibss, zondag 11 september 14.00 uur
Hij groeide op in Wanamaker, Indiana, bracht 12 jaar door in Nashville en keerde onlangs terug naar Indianapolis met zijn partner, Amy Lashley. Otis Gibbs is een singer-songwriter, verhalen verteller, schilder, fotograaf en tegenwoordig ook podcastmaker. Als je hem vraagt hoe hij zichzelf zou omschrijven dan zegt hij: “I'm a folk singer”. Hij schrijft liedjes in de sfeer van Jimmie Rodgers, Woody Guthrie en Townes Van Zandt. Betreed de wereld van Otis Gibbs en laat je meevoeren in sappige anekdotes en scherpe beschouwingen, die nergens beter tot hun recht komen dan op het Amer-podium.

Reserveren
De concerten duren ongeveer anderhalf uur en er is één pauze. Een kaartje kost € 25 en is inclusief twee consumpties (. Reserveren via het formulier op de website: https://www.cafedeamer.nl/reserveren-en-annuleren.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda