Franse chansonnier EDOUARD komt naar Dé Huiskamer van Nieuw Amsterdam

NIEUW AMSTERDAM - LEERLING & MEESTER een literair-muzikale voorstelling door Mark Schimmel, gitaar/zang en Hans ter Heijden, voordracht en kofferharmonium op zondag 30 oktober om 12.30 uur en 15.30 uur in Nieuw Amsterdam.


“ Iedere taal is schoon voor wie luisteren kan. Want in elke taal zingt de gedachte van een volk en de ziel van een mens, en die muziek is universeel” Johan Daisne, Vlaams schrijver (1912-1978)

De kiem voor deze voorstelling werd gelegd op de RSG Ter Apel. Als leerling kreeg Mark hier Nederlands van Hans. Al snel deelden zij niet alleen hun liefde voor de literatuur, maar ook voor muziek. In 2008 traden ze met succes als de ‘Bach Boys’ op tijdens een Open Podium. Ze bleven contact houden en werkten beiden mee aan diverse literair-muzikale projecten. Zij brengen een gevarieerd programma met vooral eigen werk. Korte verhalen, gedichten, liedjes, instrumentale muziek. Ook worden enkele creaties van grote meesters op het gebied van literatuur en muziek vertolkt.

Er is veel ironie, maar soms ook ernst en naast traditie schuwen ze het experimentele ook niet.

Zij komen twee concerten geven op zondag 30 oktober om 12.30 uur lunchconcert en om 15.30 uur middagconcert in Dé Huiskamer van Nieuw Amsterdam, Dommersweg 32.

Reserveren op hhfhemmen@hotmail.com of T. 06 44186492

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda