Marlijn Weerdenburg komt naar Amen

AMEN - Een veelzijdig verhalenverteller zal de zondag de zaal van Cultureel Cafe De Amer vullen. Zangeres, actrice, presentatrice en entertainer Marlijn Weerdenburg komt naar Amen met een reprise van haar theatervoorstelling -Mijn Buik Vol Van De Liefde-. Zij treedt op deze zondag maar liefst tweemaal op. Haar kenmerk is doorleefde passie voor het woord. De prachtige composities doen haar teksten volledig tot haar recht komen.

Marlijn Weerdenburg kon als baby eerder zingen dan praten. Als klein meisje stond ze met de borstel in haar hand voor de spiegel te zingen. Na de middelbare school ging ze naar het Conservatorium, maar stapte in het derde jaar, na een stage bij Herman van Veen, over naar Toneelschool en Kleinkunstacademie in Amsterdam. Tijdens die stage zag ze waar het haar écht om ging: verhalen vertellen waar je de mensen mee raakt.

In maart 2020 verscheen haar solo debuutalbum, ‘Marlijn’, waarvoor ze samenwerkte met onder meer Herman van Veen, Izaline Calister, Paul de Munnik, Daniel Lohues en Bertolf. In 2023 was zij, naast vele andere projecten, te zien als Maria in The Passion. Dit jaar komt een nieuw album uit, met als titel “Mam”. De combinatie singer-songwriter, pop en kleinkunst zal er op terug te horen zijn. We kunnen ons verheugen op een muzikaal en tekstueel boeiende zondag in de reprise van theatervoorstelling ‘Mijn Buik Vol Van De Liefde’.

Reserveren kan via
https://www.cafedeamer.nl/reserveren-en-annuleren

Voor in de agenda
Zondag 18 februari
Cultureel Café De Amer in Amen
Aanvang: 14.00 en 20.00 uur
Entree: € 25,00 incl. 2 consumpties

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda