Beste muziek- en kleinkunstliefhebbers,

NIEUW AMSTERDAM - Na een druk weekend met een volle huiskamer van culinaire genieters nu tijd om jullie uit te nodigen voor het prachtige concert op zondag 19 mei van Trio C tot de Derde met hun virtuoze muzikaliteit.


Deze drie (jonge)mannen hebben al drie keer eerder wervelende concerten bij mij gegeven. Vanwege hun bevlogenheid en de wijze waarop ze ook elkaar uitdagen zie ik hen weer heel graag terugkomen naar 'de Huiskamer' in Nieuw Amsterdam. Bijgevoegd de flyer met meer informatie.

Mocht het op de 19e mei een zomerse dag worden dan om het concert in de tuin te houden. In dat geval kan het zijn dan beide tijden worden samengevoegd tot één concert. Uiteraard laat ik dat dan bijtijds weten. Ik hoop dat velen van jullie (weer) komen genieten van hen.

Aanstaande zondag 29 april komen Juul Beerda (accordeon) en Hannek Evink (zang) met de liederen van Bertold Brecht. In overleg met de musici komen zij één concert geven en wel om 14.00 uur. Mocht je daar nog van willen komen genieten dan kan dat, er zijn nog stoelen beschikbaar.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda