Kerstconcert van “Heerlijk Leed”

EMMEN - Op zaterdag 13 december a.s., 's avonds om acht uur kunt u in theaterboerderij â

Het programma zal ook dit jaar weer bestaan uit een mix van kerstsmartlappen, kerstliedjes, smartlappen, luisterliedjes en levensliederen. Al meer dan zeventien jaar zingen de zangers en zangeressen van “Heerlijk Leed” hun smartelijk repertoire met liederen over verloren gegane liefdes, overspelige huwelijkspartners, drankzucht, oorlog, nostalgische herinneringen en andere tragische gebeurtenissen.

Vaak sluit de melodie van zo'n droevig lied aan bij de inhoud van de tekst, maar dat is lang niet altijd het geval. Soms is de verdrietige inhoud verpakt in een vrolijk wijsje. Als u de moeite neemt om op de 13de december naar “De Noorderbak” te komen, kunt u het allemaal ervaren. “Heerlijk Leed” zingt en laat u – als het even kan – graag meezingen.

Het optreden bestaat uit drie gedeeltes, met steeds een pauze daartussen, waarbij u gebruikt kunt maken van
de mogelijkheid een hapje of een drankje te bestellen. Het koor wordt ook dit jaar geleid door dirigent en inspirator Wubby Baalman en begeleid door de vaardige accordeonist Jan Boon.

Ook tijdens het kerstconcert 2014 worden de teksten van de liederen die ten gehore gebracht worden, afgedrukt in een boekje, dat gratis aan het publiek ter beschikking gesteld zal worden. Als u verder bedenkt dat “De Noorderbak” voor dit unieke concert een entreeprijs vastgesteld heeft van maar €7,50, dan begrijpt u dat u deze culturele happening niet wilt en kunt missen.

Via de website www.theaterdenoorderbak.nl kunt u reserveren en bekijken hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn. Meer informatie over het koor en dit optreden kunt u vinden op www.heerlijkleed.nl. Heerlijk Leed tijdens hun kerstoptreden in 2013.


Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda