Kickboks clinics voor leerlingen Thriantaschool

EMMEN - De zeer moeilijk lerende kinderen van de Thriantaschool hebben de afgelopen weken kennis kunnen maken met kickboksen. Flex Fight Club Emmen verzorgde in het kader van het sportstimuleringsproject Special Heroes de clinics voor zowel de SO als de VSO leerlingen van de school.

De jongeren genoten zichtbaar van de clinics onder leiding van Idris Candir. Na afloop ontvingen alle leerlingen een Special Heroes certificaat uit handen van trainer Idris. Naast de Thriantaschool is Special Heroes in Emmen actief op de Atlas. Samen met de projectleider van Special Heroes stellen de scholen een sportaanbod op maat samen.

Het sportaanbod bestaat uit lessen onder schooltijd op school, lessen na schooltijd op school en lessen bij de sportverenigingen. Alle lessen worden verzorgd door een trainer van één van de vele sportverenigingen die Emmen rijk is. Het doel is dat zoveel mogelijk leerlingen in het speciaal onderwijs lid worden van een sportvereniging. Door het programma Special Heroes wordt een op maat aanbod bij de sportverenigingen gecreëerd.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda