Certificaat voor TTO-leerlingen op het Carmelcollege

EMMEN - Vrijdag 13 november vonden op het Carmelcollege Emmen de uitreikingen plaats van de certificaten voor leerlingen van het tweetalig onderwijs (TTO). Ruim 70 havo- en atheneumleerlingen werden op school enthousiast onthaald door trotse ouders, grootouders en docenten.


Leerlingen uit diverse leerjaren ontvingen een certificaat voor het succesvol afronden van hun tweetalige opleiding. In de kantine van de school was er een plechtige ceremonie voor deze leerlingen. Sommige leerlingen, die inmiddels het Carmelcollege hebben verlaten voor een vervolgstudie, kwamen er speciaal voor terug.

Junior certificate
’s Middags kreeg een grote groep vierdejaars van havo en atheneum hun junior certificate uitgereikt. Dit certificaat bewijst dat zij met succes de eerste drie leerjaren van hun tweetalige opleiding hebben voltooid, waarbij ze meer dan de helft van alle lessen in het Engels hebben gehad.

Internationaal erkend
Van de tweetalige atheneumopleiding kreeg een aantal leerlingen het Cambridge Advanced English diploma, het Global Perspectives diploma of het International Baccalaureate for English and Literature diploma uitgereikt. Alle diploma’s zijn internationaal erkend en vereenvoudigen vaak de toegang tot (buitenlandse) universiteiten. Daarnaast is het niveau Engels van deze leerlingen zeer goed.

De school is erg trots op alle leerlingen die hun (extra) diploma hebben gehaald.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda