Esdallersopnieuw op de bres voor Serious Request

EMMEN –Voor de derde keer slaan het Esdal College en RTV Emmen de handen ineen om het Glazen Huis Emmen te organiseren. Voor het Esdal College is dit zelfs al de vierde keer. Van 17 t/m 20 december maken DJ’s van RTV Emmen samen met leerlingen van het Esdal College vier dagen lang non-stop radio en TV om geld in te zamelen voor 3FM Serious Request.In de periode voorafgaand aan het Glazen Huis Emmen zijn er op de locaties van het Esdal College in Emmen al allerlei acties bedacht en georganiseerd om zoveel mogelijk geld in te zamelen.



Het zijn drukke tijden op het Esdal College. Naast hun normale schoolwerker zetten de leerlingen en hun docenten zich volop in voor het goede doel. Van het organiseren van een benefietdiner tot een handbalwedstrijd of een concert; ze draaien hun handen er niet voor om.

De leerlingen van de afdeling HTV van het Esdal Vakcollege Emmen organiseerden samen met hun docenten een viergangendiner voor 40 personen. Op de locatie Boermarkeweg starten tweedeklassers voor het vak economie miniondernemingen. Zij brachten hun zelf bedachte waren in de pauzes in de kantine aan de man. Ook werden er bonbons verkocht. Op de locatie Oosterstraat zijn de meest uiteenlopende acties gehouden. Met een stoelendans met ruim honderd leerlingen, een kerstkaartenactie, een lege flessenactie, een popquiz, een handbalwedstrijd, de kop van Jut, een traplooprace ende verkoop van saucijzenbroodjes werd daar geld ingezameld. De sectie muziek organiseerde een concert in café Groothuis in Emmen waarbij met de pet werd rondgegaan.

Vanaf donderdag 17 december is het Glazen Huis Emmen te vinden aan de Hoofdstraat in Emmen, naast de Hema. Iedereen die komt kijken bij het Glazen Huis Emmen of luistert en kijkt via radio of televisie, kan muziek aanvragen tegen een kleine betaling. Ook op andere manieren gaat heel Emmen deze dagen geld inzamelen voor Serious Request. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via www.glazenhuisemmen.nl.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda