Hondsrug College en Pro Emmen zondagmiddag in de spotlights

EMMEN - Het Emmer Hondsrug College en Pro Emmen staan komende zondagmiddag in de spotlights bij het RTL-4 programma RTL-LifestyleXperience. De uitzending begint komende zondag om 14.30 uur. Zaterdag 30 januari om 15.10 uur, vlak voor de opendag op 3 februari, is de herhaling. De tv-makers willen aandacht besteden aan vernieuwend onderwijs en kozen daarom voor beide Emmer scholen.


Ipad
Ondermeer het gebruik van de IPad in de les komt aan bod. Leerlingen en leraren leggen de voordelen van dit digitale-lesmiddel. De Emmer scholengemeenschap is landelijk voorloper als het gaat om gebruik van de IPad in de les.Een commerciële zender als RTL4 klopte vanzelfsprekend ook aan bij hun collega’s van het Entreprenasium, de ondernemersopleiding van het Hondsrug College. Hier leer jewat erbij komt kijken om naast de havo/vwo-opleiding je eigen bedrijf te beginnen.

Pro Emmen
De filmmakers namen vervolgens een kijkje bij Eerlijk Drenthe, de winkel van Pro Emmen in winkelcentrum de Weiert. Op de school zelf gaf directeur Bert Vastenburg tekst en uitleg over doel en aanpak van zijn school.

Enthousiasme
Directeur-bestuurder Kees Versteeg van het Hondsrug College kijkt uit naar de tv-uitzending van komende zondagmiddag 14.30 uur. ‘De leerlingen hebben met hun enthousiaste verhalen goede reclame voor onze school gemaakt. Het plezier straalde ervan af. Ik hoop echt dat dit bij RTL4 op televisie ook zo overkomt,’ aldus de Emmer schoolbestuurder.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda